Skicka din ansökan till chris@broddeck.com    


Undersköterska/ Vårdbiträde i Hemtjänst 
Ort: Halmstad


Unik hemtjänst tillhör en av Sveriges bästa hemtjänst enligt enkätundersökning och mätningar som gjorts av Socialstyrelsen. De sätter stort värde på att ta hand om både sina kunder och sin personal och kräver i sin tur det samma av personalen. Gemensamma värderingar och en stor arbetsglädje med lojalitet mot sina kollegor, kunder och företaget är en av de egenskaper till varför deras koncept är så lyckat och kan tillhandahålla en så hög kvalitet. Anser du att du har det som krävs och vill vara delaktig i att bibehålla denna kvalitet och kompetens som Unik Hemtjänst jobbat med och fortsätter jobba för varje dag? 


Läs då vidare här om vilka kvaliteter dom efterfrågar hos dig, lycka till!


ARBETSBESKRIVNING


Hjälpa och vårda behövande personer i sina hem inklusive läkarbesök, promenader m.m., med det de inte klarar av själva genom att följa biståndshandläggarens beslut om service och omvårdnad

Arbetsuppgift: Service och Omvårdnad i hemmet 

Utbildning:  Undersköterska utbildad alternativ vårdbiträde, personlig assistent, barnskötare, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

 

ÖNSKEMÅL
 

  • Kunna tänka själv, “gör inget mot andra som du inte skulle göra mot dig själv”
  • Du har en hög kompetens när det kommer till att vara;  tålmodig och serviceinriktad.
  • Att du är intresserad av människor och vill lära känna människor du arbetar med och hjälper, är något vi tar för givet. 
  • Du har en hög social kompetens och tycker om att  “göra det där lilla extra” för kunderna. 
  • Du ska rapportera om du upptäcker fel och brister om det skulle uppkomma och givetvis om du har förslag på förbättringar och göra det på ett professionellt sätt. 
  • Att du är intresserad av friskvård och hälsa är mer en förutsättning för att du ska orka med jobbet.
  • Att du är plikttrogen är en förutsättning.

            
 PRAKTISKA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH  ÖVRIGA KRAV
 

  • Vet du med dig att du har en dålig rygg ska du nog stärka upp den först innan du ansöker, för din egen skull
  • Körkort är obligatoriskt


Eftersom en av företagets värderingar är trygghet och tillit och är en stor anledning till att kunderna trivs så bra och väljer Unik hemtjänst är det viktigt att du kan prata flytande svenska samt kan skriva bra . I arbetsuppgifterna ingår att ni dokumenterar händelser som inträffar och det får inte förekomma missförstånd då det är människor som inte alltid kan göra sig förstådda till sjuksköterskor och läkare och övrig personal som är inblandade i hjälpinsatserna.
Tycker du om “raka rör” och 100% ärlighet med ett respektfullt förhållningssätt är detta en arbetsplats för dig
Arbetsprov och kunskapstest kommer att erläggas för dom som går vidare till den personliga intervjun.

 

VIKTIG INFORMATION
 

För att kunna (få) jobba på unik hemtjänst behöver du arbeta efter vissa värderingar, det är hjärtat i företaget och är det som skapar det unika; Tillit, Respekt, Omtanke, Lojalitet, Glädje, Handlingskraft, Integritet, Kompetens och Plikttrogenhet är budorden Unik Hemtjänst jobbar efter.
Vårt förhållningssätt  i organisationen är - Raka rör, 100% ärlighet  

 

FÖRETAGSKULTUR


I varje företag finns det en kultur och Unik hemtjänst är inget undantag. Här på Unik hemtjänst har vi en kultur att alltid stötta varandra och kunna vända oss till någon om man behöver hjälp. VI uppmuntrar våra anställda till att lära sig bli självständiga för att kunna utvecklas i sin professionella samt personliga utveckling. 
Dörren är alltid öppen till chefen om man har ideér eller frågor.
Det finns inget JAG i lag tänkande vilket innebär att “ sätt inte andra i skiten för att du inte orkar jobba eller vill vara ledig". Här jobbar vi de tider vi har på schemat och vill man vara ledig så gäller framförhållning. (vi jobbar med personer som är beroende av oss och att vi kommer och hjälper dom)  
För att kunna hålla den kvalitet vi eftersträvar har vi  kontinuerliga personalmöten med sjuksköterska, sjukgymnast, och arbetsterapeut. Dvs. 1-2 ggr/månad.
Vi håller en hög professionalitet genom att lämna privatlivet hemma under tiden vi jobbar. 

 

Hoppas få träffa dig och kunna erbjuda dig en plats på Unik hemtjänst. Alla borde få veta hur unik man kan vara.